Olemme mukana Eväitä Elämälle -ohjelmassa. Pelastakaa Lapset tukee ohjelmalla syrjäytymisvaarassa olevien lasten koulunkäyntiä ja harrastamista.

Yhdistyksemme tukimuotoja Eväitä Elämälle -ohjelmassa ovat oppimateriaalituki ja harrastustuki. Me tuemme toisen asteen opiskelijoita oppimateriaalihankinnoissa silloin, kun mahdollisuus jatkaa koulunkäyntiä on uhattuna perheen vähävaraisuuden vuoksi. Sekä vähävaraisten perheiden lasten harrastuksia.

  • Avustusta voivat hakea siikajokiset nuoret tai lapsiperheet
  • Hakemuslomake löytyy täältä »
  • Lähetä hakemus postitse: Siikajoen Pelastakaa Lapset ry, c/o Parkkitie 1, 92400 Ruukki tai sähköpostitse: siikajoki@pelastakaalapset.net

Tarkistathan, että ajantasaiset yhteystietonne (koko nimi, osoite, puhelinnumero) löytyvät hakemuksesta. Voit halutessasi liittää mukaan opon/opettajan/rehtorin tai muun tahon ”suosituskirjeen”. Hakemukset käsitellään aina luottamuksellisesti ja yhteyshenkilö on yhteydessä käytännön asioista. Summa määräytyy tapauskohtaisesti ja myönnettyä tukea ei makseta hakijalle rahana.

Vinkki: Jos täytät hakemuksen sähköisesti, tallenna se ensin omalle koneellesi, avaa se sitten ja ala täyttää. Muutoin tiedot eivät tallennu. Voit myös tulostaa hakemuksen, täyttää käsin ja skannata sen sähköpostin liitteeksi.

HAKUAIKA

Oppimateriaalitukea voi hakea 31.1.2021 asti. Käsittelemme hakemukset saapumisesta seuraavan kuukauden loppuun mennessä. Harrastustukea voi hakea 30.9.2021 asti.

Jos jokin askarruttaa, voit aina lähettää meille sähköpostia siikajoki@pelastakaalapset.net